Вам, напевно, доводилось помічати, як лише один інгредієнт може суттєво змінити смак цілої страви: зробити його більш виразним, додати аромату чи пікантної гостроти. До таких секретних компонентів кулінарії належить гірчиця. Натуральна приправа незамінна в приготуванні багатокомпонентних соусів і маринадів, салатних заправок.
Європейські кулінари використовують приправу з часів Середньовіччя: подають гірчицю до ситних ковбасок та копченого м’яса, готують на її основі яскраві авторські соуси. Без гірчиці важко уявити щедре українське застілля. Запечене сало, буженина, холодець з гострою приправою не тільки смачніші, а й корисніші. Спеція активізує вироблення травних ферментів та прискорює травлення.
Гірчична лінійка бренду GUSTÓ представлена пекучою гірчицею Strong та м’якою American. Міцна приправа припаде до душі любителям соковитого та жирного м’яса, шашлику, ковбасок. Американський варіант ідеально підійде до хот-догів, бургерів, холодних і гарячих бутербродів.
Рекомендуємо спробувати обидва види. Ми випускаємо гірчицю в дой-паках невеликої місткості.