Вам, напевно, доводилось помічати, як лише один інгредієнт може суттєво змінити смак цілої страви: зробити його більш виразним, додати аромату чи пікантної гостроти. До таких секретних компонентів кулінарії належить гірчиця. Натуральна приправа незамінна в приготуванні багатокомпонентних соусів і маринадів, салатних заправок.

Європейські кулінари використовують приправу з часів Середньовіччя: подають гірчицю до ситних ковбасок та копченого м’яса, готують на її основі яскраві авторські соуси. Без гірчиці важко уявити щедре українське застілля. Запечене сало, буженина, холодець з гострою приправою не тільки смачніші, а й корисніші. Спеція активізує вироблення травних ферментів та прискорює травлення.

Гірчична лінійка бренду GUSTÓ представлена ​​пекучою гірчицею Strong та м’якою American. Міцна приправа припаде до душі любителям соковитого та жирного м’яса, шашлику, ковбасок. Американський варіант ідеально підійде до хот-догів, бургерів, холодних і гарячих бутербродів.

Рекомендуємо спробувати обидва види. Ми випускаємо гірчицю в дой-паках невеликої місткості.

Контактна інформація