Соєвый соус UMAMI

Більше сторіччя тому японський хімік Кікунае Ікед зауважив, що бульйон дасі з водоростей комбу має смак, відмінний від усіх існуючих. Він не кислий, солоний, гіркий чи солодкий — інший, особливий. З першовідкривачем погодилися й інші уми планети. Так було виявлено та визнано п’ятий смак — умамі, який добре знайомий усім цінителям японської кухні.

Umami або природний глутамат має приємний білковий присмак. Розпізнати його можна в курятині, грибах, зеленому горошку та помідорах. Смак умамі народжується при ферментації, тому ви завжди відчуєте його в сирах, в’яленому м’ясі, але найсильніше — в соєвому соусі.

Лінійка Umami торгової марки GUSTÓ представлена ​​традиційним соєвим соусом. Ферментований продукт помірної густоти та солоності додасть вашим стравам екзотичних азійських ноток. Використовуйте соєвий соус GUSTÓ для приготування маринадів до м’яса та риби, овочів та грибів. Готуйте з ним салатні заправки та супи, м’ясні страви та пасти.

Ми постачаємо соєвий соус у ПЕТ-пляшках різного об’єму, щоб зручну упаковку могли підібрати як любителі побалувати себе ролами на вихідних, так і власники закладів HoReCa.

Контактна інформація