Рецепти

М’ясо у горщику під сирною шапочкою

М’ясо у горщику під сирною шапочкою

Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.

Детальніше

М’ясо по-французьки у мультиварці

М’ясо по-французьки у мультиварці

Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.

Детальніше

Салат «Весняний»

Салат «Весняний»

Цибулю нарізати кільцями. Помідори нарізати часточками. Сир нарізати кубиками.

Детальніше

Салат курка з чорносливом та волоським горіхом

Салат курка з чорносливом та волоським горіхом

Куряче філе попередньо відварити у підсоленій воді до готовності. Охолодити та нарізати маленькими шматочками.

Детальніше

Конвертики з лаваша «Виручалочка»

Конвертики з лаваша «Виручалочка»

Лаваш нарізаємо на квадратики і загортаємо в нього шматочок шинки та сиру. Обсмажуємо із двох сторін.

Детальніше

Курячий шницель у соусі з горгонзолою

Курячий шницель у соусі з горгонзолою

Курячі грудки розрізати горизонтально, щоб вийшли тонкі шніцелі. Замочити їх у трохи підсоленому молоці мінімум на 30 хв., а краще на годину. Обсушити м'ясо паперовим рушником, обсмажити з двох сторін…

Детальніше

Салат «Коррида»

Салат «Коррида»

Помідори. На цей салат вибираємо добрі помідори, можна взяти чері (400 г). Ріжемо на маленькі кубики, солимо, додаємо тертий часник (2 зубчики) і зливаємо сік з помідорів (це обов'язково нам…

Детальніше

Італійські сухарики з моцарелою

Італійські сухарики з моцарелою

Горошок викладіть у чашу блендера. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, листя з 1 гілочки м'яти, італійські трави і збийте до однорідності.

Детальніше

Запечене авокадо з яйцем

Запечене авокадо з яйцем

Розріжте стигле авокадо на половинки і за допомогою ножа видаліть кісточку. Якщо кісточка невелика, видаліть трохи м'якоті ложкою: в «ямку» має поміститися яйце.

Детальніше

Салат з ананасом

Салат з ананасами

З консервованої кукурудзи злити рідину. Курку попередньо відварити до готовності та охолодити. Нарізувати м'ясо невеликими кубиками.

Детальніше

Салат із горохом

Салат із горохом

Бекон або грудинку трохи підсмажити або підсушити у духовці. Зелену цибулю нарізати по діагоналі.

Детальніше

Салат із червоною рибою

Салат із червоною рибою

Пекінську капусту тонко нашаткувати і викласти у великий салатник. Додати нарізану тонкими смужками червону рибу.

Детальніше

Баклажани з куркою під сиром

Баклажани з куркою під сиром

Нарізати скибочками баклажани. Посолити, присипати італійськими травами, поставити у духовку (180 градусів). Обсмажити цибулю в олії.

Детальніше

Тортілья (іспанський омлет)

Тортілья (іспанський омлет)

Картоплю почистити, розрізати на половинки та нарізати дуже тонко. Посипати сіллю. Почистити цибулю, розрізати на половинку та порубати дрібно.

Детальніше

Салат із копченої скумбрії із зеленим горошком

Салат із копченої скумбрії із зеленим горошком

Відварити заздалегідь моркву, картоплю та куряче яйце. Очистити моркву та картоплю, нарізати невеликими кубиками.

Детальніше

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас!