Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.
Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.
Куряче філе попередньо відварити у підсоленій воді до готовності. Охолодити та нарізати маленькими шматочками.
Лаваш нарізаємо на квадратики і загортаємо в нього шматочок шинки та сиру. Обсмажуємо із двох сторін.
Курячі грудки розрізати горизонтально, щоб вийшли тонкі шніцелі. Замочити їх у трохи підсоленому молоці мінімум на 30 хв., а краще на годину. Обсушити м'ясо паперовим рушником, обсмажити з двох сторін…
Помідори. На цей салат вибираємо добрі помідори, можна взяти чері (400 г). Ріжемо на маленькі кубики, солимо, додаємо тертий часник (2 зубчики) і зливаємо сік з помідорів (це обов'язково нам…
Горошок викладіть у чашу блендера. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, листя з 1 гілочки м'яти, італійські трави і збийте до однорідності.
Розріжте стигле авокадо на половинки і за допомогою ножа видаліть кісточку. Якщо кісточка невелика, видаліть трохи м'якоті ложкою: в «ямку» має поміститися яйце.
З консервованої кукурудзи злити рідину. Курку попередньо відварити до готовності та охолодити. Нарізувати м'ясо невеликими кубиками.
Бекон або грудинку трохи підсмажити або підсушити у духовці. Зелену цибулю нарізати по діагоналі.
Пекінську капусту тонко нашаткувати і викласти у великий салатник. Додати нарізану тонкими смужками червону рибу.
Нарізати скибочками баклажани. Посолити, присипати італійськими травами, поставити у духовку (180 градусів). Обсмажити цибулю в олії.
Картоплю почистити, розрізати на половинки та нарізати дуже тонко. Посипати сіллю. Почистити цибулю, розрізати на половинку та порубати дрібно.
Відварити заздалегідь моркву, картоплю та куряче яйце. Очистити моркву та картоплю, нарізати невеликими кубиками.