Лаваш нарізаємо на квадратики і загортаємо в нього шматочок шинки та сиру. Обсмажуємо із двох сторін.
Горошок викладіть у чашу блендера. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, листя з 1 гілочки м'яти, італійські трави і збийте до однорідності.
Розріжте стигле авокадо на половинки і за допомогою ножа видаліть кісточку. Якщо кісточка невелика, видаліть трохи м'якоті ложкою: в «ямку» має поміститися яйце.
Нарізати скибочками баклажани. Посолити, присипати італійськими травами, поставити у духовку (180 градусів). Обсмажити цибулю в олії.
Картоплю почистити, розрізати на половинки та нарізати дуже тонко. Посипати сіллю. Почистити цибулю, розрізати на половинку та порубати дрібно.
Для початку підготуємо усі інгредієнти. На лист лаваша викладаємо листя салату. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи та подрібнюємо.
Хліб підсушіть протягом 3-5 хвилин у розігрітій до 180 ° С духовці. Авокадо почистіть та наріжте дрібним кубиком, наріжте помідор і складіть все в неглибоку миску.
Очистіть моркву від шкірки і ретельно промийте. Подрібніть на дрібній тертці. Плавлені сирки теж відправте в блендер або на шатківницю.