Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.
Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу. Нарізаємо картоплю кружальцями.
Курячі грудки розрізати горизонтально, щоб вийшли тонкі шніцелі. Замочити їх у трохи підсоленому молоці мінімум на 30 хв., а краще на годину. Обсушити м'ясо паперовим рушником, обсмажити з двох сторін…
Рис відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Я використала заздалегідь приготовлений фарш. Якщо фаршу у вас немає, то беремо свинину, перекручуємо на м'ясорубці разом із городньою цибулею.
Промиту та обсохлу свинину (краще брати ошийок) нарізаємо шматками. Цибулю ріжемо кільцями, розминаємо її, щоб пустила сік.