Картоплю почистити, розрізати на половинки та нарізати дуже тонко. Посипати сіллю.
Почистити цибулю, розрізати на половинку та порубати дрібно.
Гострим ножем нарізати помідори.
Влити 2 столові ложки олії в сковорідку. Розігріти на середньому вогні.
Додати картоплю та обсмажити її протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.
Додати цибулю та добре перемішати. Накрити сковорідку кришкою та зменшити вогонь. Періодично помішувати.
Яйця розбити у велику миску і збити вилкою, щоб змішати жовтки і білки. Додати сіль та перець.
Коли картопля та цибуля будуть готові, додати їх у миску з яйцями.
Додати помідори та горошок.
Додати ложку рослинної олії, що залишилася, в сковорідку і розігріти на середньому вогні, приблизно 1 хвилину.
Влити суміш яєць та овочів у сковорідку. Зменшити вогонь. Готувати на слабкому вогні 15 хвилин.
Коли майже вся рідина на поверхні омлету випарується, перевернути його на інший бік і готувати ще 5 хвилин.