Тортілья (іспанський омлет)

Тортілья (іспанський омлет)
Інгредієнти:
  • Картопля — 200 г
  • Цибуля городня — 100 г
  • Яйце куряче — 4 шт.
  • Помідори — 1 шт.
  • Зелений горошок ТМ GUSTÓ — 7,5 столових ложок
  • Рослинна олія ТМ GUSTÓ — 2,5 столові ложки
Інструкція:
Шаг 1

Картоплю почистити, розрізати на половинки та нарізати дуже тонко. Посипати сіллю.

Шаг 2

Почистити цибулю, розрізати на половинку та порубати дрібно.

Шаг 3

Гострим ножем нарізати помідори.

Шаг 4

Влити 2 столові ложки олії в сковорідку. Розігріти на середньому вогні.

Шаг 5

Додати картоплю та обсмажити її протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.

Шаг 6

Додати цибулю та добре перемішати. Накрити сковорідку кришкою та зменшити вогонь. Періодично помішувати.

Шаг 7

Яйця розбити у велику миску і збити вилкою, щоб змішати жовтки і білки. Додати сіль та перець.

Шаг 8

Коли картопля та цибуля будуть готові, додати їх у миску з яйцями.

Шаг 9

Додати помідори та горошок.

Шаг 10

Додати ложку рослинної олії, що залишилася, в сковорідку і розігріти на середньому вогні, приблизно 1 хвилину.

Шаг 11

Влити суміш яєць та овочів у сковорідку. Зменшити вогонь. Готувати на слабкому вогні 15 хвилин.

Шаг 12

Коли майже вся рідина на поверхні омлету випарується, перевернути його на інший бік і готувати ще 5 хвилин.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація