Запечене авокадо з яйцем

Запечене авокадо з яйцем
Інгредієнти:
  • Авокадо — 1 шт.
  • Яйце куряче — 2 шт.
  • Кукурудза ТМ GUSTÓ — 1 ст.л.
  • Чорний перець, сіль за смаком
  • Петрушка за смаком
Інструкція:
Шаг 1

Розріжте стигле авокадо на половинки і за допомогою ножа видаліть кісточку.

Шаг 2

Якщо кісточка невелика, видаліть трохи м'якоті ложкою: в «ямку» має поміститися яйце.

Шаг 3

Розбийте в кожну половинку авокадо по яйцю, додайте кукурудзу і посипте сіллю, сумішшю перців та дрібно нарізаною петрушкою до смаку.

Шаг 4

Запікайте в розігрітій до 210 ° С духовці протягом 15-20 хвилин.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація