Італійські сухарики з моцарелою

Італійські сухарики з моцарелою
Інгредієнти:
  • Консервованого горошку ТМ "ОЛІС" — 200 г
  • Соняшникової олії ТМ «ОЛІС» — 2 ст. л.
  • М'ята 2 гілочки
  • Суміш сухих італійських трав — ½ ч. л.
  • Моцарела — 125 г
  • Булка зернового хліба з насінням
  • Сіль, чорний перець
Інструкція:
Шаг 1

Горошок викладіть у чашу блендера. Додати 1 ст. л. соняшникової олії, листя з 1 гілочки м'яти, італійські трави і збийте до однорідності.

Шаг 2

Зерновий хліб підсушіть у духовці до готовності.

Шаг 3

Кульки моцарели наріжте кружечками.

Шаг 4

Викладіть на сухарики пюре з горошку, зверху – скибочки моцарели.

Шаг 5

Прикрасьте листочками м'яти, посипте свіжомеленим перцем і подайте.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація