Салат із копченої скумбрії із зеленим горошком

Салат із копченої скумбрії із зеленим горошком
Інгредієнти:
  • Скумбрія х/к — 200 г
  • Зелене яблуко — 1шт.
  • Цибуля городня — 1 шт.
  • Лимон — 2 часточки
  • Картопля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Яйця курячі — 1 шт.
  • Консервований горошок ТМ GUSTÓ — 3 ст.л.
  • Сіль, перець — за смаком
Інструкція:
Шаг 1

Відварити заздалегідь моркву, картоплю та куряче яйце.

Шаг 2

Очистити моркву та картоплю, нарізати невеликими кубиками.

Шаг 3

Куряче яйце також почистити та нарізати кубиками.

Шаг 4

Цибулю нарізати півкільцями, збризкати лимоном, посолити і поперчити, відкласти на 10 хвилин.

Шаг 5

Яблуко нарізати невеликими кубиками.

Шаг 6

Усі компоненти скласти у миску.

Шаг 7

Скумбрію почистити та видалити всі кісточки, нарізати філе риби невеликими шматочками.

Шаг 8

Додати рибу до салату, всипати консервований горошок.

Шаг 9

Додати в салат майонез, приправити перцем і сіллю до смаку, перемішати і подавати салат з копченою скумбрією і зеленим горошком до столу.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація