Курячий шницель у соусі з горгонзолою

Курячий шницель у соусі з горгонзолою
Інгредієнти:
  • 2 невеликі курячі грудки (450 г)
  • 100 мл. молока
  • ¼ ч. л. солі
  • 80 г. горгонзоли
  • 200 мл. вершків
  • 2 ч. л. росл. олії ТМ GUSTÓ
Інструкція:
Шаг 1

Курячі грудки розрізати горизонтально, щоб вийшли тонкі шніцелі. Замочити їх у трохи підсоленому молоці мінімум на 30 хв., а краще на годину.

Шаг 2

Обсушити м'ясо паперовим рушником, обсмажити з двох сторін у суміші рослинної та вершкового масла.

Шаг 3

Сир розчинити у вершках на середньому вогні при постійному помішуванні. Зняти з вогню і дати трохи постояти, щоб соус трохи загуснув.

Шаг 4

Налити на тарілки небагато соусу, викласти готові шніцелі, рясно полити зверху соусом.

Шаг 5

Як гарнір ідеально підходить рис або паста (тальятелле або лінгвіне).

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація