М’ясо по-французьки у мультиварці

М’ясо по-французьки у мультиварці
Інгредієнти:
  • М'ясо (свинина)
  • Картопля — 4 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Майонез ТМ GUSTÓ
  • Цибуля — 1 шт.
Інструкція:
Шаг 1

Нарізаємо м'ясо дрібними шматочками, 10 хвилин даємо просушитися, потім його солимо і додаємо приправу.

Шаг 2

Нарізаємо картоплю кружальцями.

Шаг 3

Викладаємо м'ясо в мультиварку (попередньо змастивши чашу олією).

Шаг 4

Додаємо цибулю, нарізану кільцями.

Шаг 5

Викладаємо зверху картоплю.

Шаг 6

Ріжемо кільцями помідор і додаємо в чашу.

Шаг 7

Додаємо майонез.

Шаг 8

На великій тертці натерти сир і висипати зверху.

Шаг 9

Включаємо режим "Випічка" на 45 хвилин.

Шаг 10

Після приготування залишити на 10 хвилин у режимі "Авто - підігрів".

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація