Салат курка з чорносливом та волоським горіхом

Салат курка з чорносливом та волоським горіхом
Інгредієнти:
  • Куряче філе — 250 г
  • Чорнослив — 150 г
  • Твердий сир — 70 г
  • Волоські горіхи — 50 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Яблука — 1 шт.
  • Майонез ТМ «ОЛІС» — 70 г
Інструкція:
Шаг 1

Куряче філе попередньо відварити у підсоленій воді до готовності.

Шаг 2

Охолодити та нарізати маленькими шматочками.

Шаг 3

Яйця зварити круто, охолодити, очистити і дрібно порубати.

Шаг 4

Чорнослив також нарізати маленькими шматочками.

Шаг 5

Якщо чорнослив сухий, попередньо залити його на 10 хвилин окропом.

Шаг 6

Горіхи дрібно порубати.

Шаг 7

Яблуко очистити від шкірки та насіння та натерти на великій тертці.

Шаг 8

Сир натерти на середній тертці.

Шаг 9

Формувати салат шарами, промазуючи кожен майонезом: куряче філе – чорнослив – яйця – терте яблуко – тертий сир – волоські горіхи.

Шаг 10

Перед подачею поставити салат на 1 годину в холодильник для просочення.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація