Для початку підготуємо усі інгредієнти. На лист лаваша викладаємо листя салату. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи та подрібнюємо.
Зелень та огірки вимити, обсушити. Консервовану кукурудзу відкинути на сито.
Хліб підсушіть протягом 3-5 хвилин у розігрітій до 180 ° С духовці. Авокадо почистіть та наріжте дрібним кубиком, наріжте помідор і складіть все в неглибоку миску.
Рис відварюємо до напівготовності у підсоленій воді. Я використала заздалегідь приготовлений фарш. Якщо фаршу у вас немає, то беремо свинину, перекручуємо на м'ясорубці разом із городньою цибулею.
Очистіть моркву від шкірки і ретельно промийте. Подрібніть на дрібній тертці. Плавлені сирки теж відправте в блендер або на шатківницю.
Промиту та обсохлу свинину (краще брати ошийок) нарізаємо шматками. Цибулю ріжемо кільцями, розминаємо її, щоб пустила сік.