Смачний шашлик у майонезі

Смачний шашлик у майонезі
Інгредієнти:
  • Свинина — 1 кг
  • Майонез ТМ «ОЛІС» — 100 г
  • Гірчиця ТМ «ОЛІС» — 100 г
  • Сіль
  • Чорний перець
Інструкція:
Шаг 1

Промиту та обсохлу свинину (краще брати ошийок) нарізаємо шматками.

Шаг 2

Цибулю ріжемо кільцями, розминаємо її, щоб пустила сік.

Шаг 3

М'ясо посипаємо сіллю та перцем до смаку. Пам'ятаємо, що майонез теж солоний, тож солі багато не треба. Я на кілограм свинини кладу трохи більше половини чайної ложки солі та дві чайні ложки суміші перців.

Шаг 4

Змішуємо м'ясо з цибулею, майонезом та гірчицею.

Шаг 5

Накриваємо ємність кришкою і даємо настоятися 4-5 годин на кухні. Якщо пікнік планується наступного дня, відправляємо м'ясо до холодильника до ранку.

Шаг 6

Печемо на вугіллі, досить щільно нанизавши на шампури, до зарум'янювання з усіх боків.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація