Промиту та обсохлу свинину (краще брати ошийок) нарізаємо шматками.
Цибулю ріжемо кільцями, розминаємо її, щоб пустила сік.
М'ясо посипаємо сіллю та перцем до смаку. Пам'ятаємо, що майонез теж солоний, тож солі багато не треба. Я на кілограм свинини кладу трохи більше половини чайної ложки солі та дві чайні ложки суміші перців.
Змішуємо м'ясо з цибулею, майонезом та гірчицею.
Накриваємо ємність кришкою і даємо настоятися 4-5 годин на кухні. Якщо пікнік планується наступного дня, відправляємо м'ясо до холодильника до ранку.
Печемо на вугіллі, досить щільно нанизавши на шампури, до зарум'янювання з усіх боків.