Салат із червоною рибою

Салат із червоною рибою
Інгредієнти:
  • Червона риба — 200 г
  • Сухарики — 150 г
  • Пекінська капуста — 500 г
  • Майонез ТМ «ОЛІС» — 100 г
  • Кукурудза ТМ «ОЛІС» — 200 г
Інструкція:
Шаг 1

Пекінську капусту тонко нашаткувати і викласти у великий салатник.

Шаг 2

Додати нарізану тонкими смужками червону рибу.

Шаг 3

Слідом до салату додати консервовану кукурудзу.

Шаг 4

Останнім інгредієнтом для салату із червоною рибою йдуть білі сухарики.

Шаг 5

Салат необхідно заправити майонезом перед подачею на стіл.

Поділись своїм рецептом з нами

Друзі ми збираємо колекцію рецептів з нашою продукцією. Бажаєте, щоб ваш рецепт став частиною цієї колекції?

Діліться досвідом приготування!

Давайте зробимо наше життя смачнішим! Надсилайте свої рецепти до нас! 

Контактна інформація