Родзинка соусу «Лечо» — яскраво виражений солодкуватий смак болгарського перцю. Він чудово поєднується з м'ясистою м'якоттю томатів і доповнений тонким букетом прянощів.
Ми взяли за основу класичний рецепт однойменної угорської страви. Та отримали прекрасне доповнення до запеченого або приготованого на грилі м'яса, страв з пасти чи картоплі. Соус «Лечо» можна використати замість томатної пасти при приготуванні борщу й овочевого рагу. З його допомогою повсякденні блюда заграють новими фарбами.
Компактна упаковка зручна для зберігання продукту в холодильнику, використання соусу вдома та на природі.
Варіанти пакування:
Доступна вага:
Тип пакування:дой-пак
Вага:250 г
Штук в ящику:20 шт.
Термін придатності:8 міс.