Основа традиційного кавказького соусу «Сацебелі» — густа томатна паста, виготовлена зі стиглих, щойно зібраних помідорів. Пряного аромату продукту торгової марки GUSTÓ надають коріандр, пажитник і базилік; пікантну гостроту — перець чилі, цибуля та часник.
На історичній батьківщині, в Грузії, соус «Сацебелі» подають із хінкалі, купатами та кебабами. З запашною кисло-солодкою приправою їдять хачапурі, фаршировані баклажани, суп харчо та лобіо з квасолі.
Ви можете подати ароматний соус до стейків, шашлику з червоного м'яса та овочів гриль. Любителям рибних страв обов'язково варто скуштувати запечену рибу, замариновану в соусі на основі «Сацебелі».
Варіанти пакування:
Доступна вага:
Тип пакування:дой-пак
Вага:180 г
Штук в ящику:20 шт.
Термін придатності:6 міс.
Тип пакування:скл.банка
Вага:360 г
Штук в ящику:12 шт.
Термін придатності:8 міс.